Indret badeværelset med manér

Badeværelsesmøbler fås i en lang række stilarter og materialer. Der er mange forskellige typer badeværelsesmøbler, som du kan vælge imellem. I denne artikel vil vi give en kort gennemgang af de 8 mest essentielle badeværelsesmøbler eller -tilbehør:

Badeværelsesskabe – Badeværelsesskabe giver opbevaring til alle dine badeværelsesting, såsom håndklæder, toiletartikler og medicin. De kommer i en række forskellige størrelser og stilarter, så de passer til ethvert badeværelsesdesign. Det kan være en god ide at overveje fritstående eller væghængte skabe afhængigt af pladsen på dit badeværelse, og du bør altid sørge for, at skabet eller skabene er vådrumsbehandlede, sådan at de kan modstå den fugt, de vil udsættes for i løbet af deres brugstid.

Badeværelsesspejle – Et spejl er et vigtigt stykke badeværelsestilbehør, der giver dig mulighed for at tjekke, hvordan du ser ud, før du går ud eller gør dig klar til at sove om natten. Badeværelser har næsten altid spejle, som giver dig mulighed for at tjekke, hvor rene dine tænder er efter at have børstet dem, eller sikre dig, at der ikke sidder madrester mellem dem efter frokosten! Spejlets passende størrelse og stil afhænger af størrelsen og indretningen af ​​dit badeværelse; hvis der ikke er meget plads, så ville et lille vægmonteret spejl være ideelt, men hvis der er meget mere plads, så gå måske efter et med lys omkring det, så det afgiver mere lys end blot det, der kommer fra loftslamperne over det.

Badeværelseshaner – Badeværelseshaner er et andet vigtigt stykke badeværelsesmøbel, som du skal bruge, hvis du vil være i stand til at vaske dig ordentligt! Badeværelseshaner kommer i mange designs, og de er i udgangspunktet altid udført i metal. Hanens farve fås dog i mange varianter, for eksempel i krom, aluminium, rustfrit stål såvel som i diverse lakfarver som for eksempel mat hvid eller -sort.

Badeværelsesradiatorer – En radiator er en anden god måde at holde dit badeværelse varmt om vinteren. De kommer i alle former og størrelser, så du kan vælge en, der passer perfekt ind i dit værelses design. Bemærk dog, at medmindre radiatoren på dit badeværelse er indbygget i bygningen, vil den typisk være elopvarmet, og dette kan nemt blive en dyr omgang.

Badeværelseshylder – Badeværelseshylder er en fantastisk måde at holde dit badeværelse ryddeligt. De kommer i mange forskellige stilarter og materialer, så du kan vælge en, der matcher resten af ​​dine badeværelsesmøbler. Køber du en hylde, der er skabt til ophængning i et badeværelse, kan dette være yderst fordelagtigt, da disse typisk også vil være forberedt til indboring i sarte materialer som for eksempel klinker.

Håndvaskenheder til badeværelset – En håndvask er et andet vigtigt badeværelsesmøbel, som sætter et stort præg på din indretning. Håndvaskeenheder kommer i dag i et væld af materialer, så du kan her finde noget til enhver indretning, hvadend du kan lide træsorter, poleret sten, eller basale farver såsom hvid eller sort.

Håndklædestang til badeværelset – En håndklædetørrer er en fantastisk måde at holde dit badeværelse ryddeligt. Sådan én hænger du blot op på væggen, hvorefter du altid kan hænge dine håndklæder til tørre, velvidende at de nok skal være blevet det inden næste gang du skal bruge dem.