Antikke fund, som stempler, gør indretningen personlig

Når man scroller igennem de mange opslag på Den Blå Avis, kan man blive overrasket over alle de antikke stempler, der bliver solgt dér. Alt lige fra gamle træstempler fra Kina, som kunne trykke mønstre på stof og tapet, til personlige stempler, der har tilhørt hertugskaber eller grever.

Læs her, hvorfor stempler er begyndt at blive populære igen, og hvorfor stempler altid har været et yndet og respekteret redskab.

Hvad er et stempel helt præcist?

Et stempel har fra gammel tid været en måde at sætte sit personlige præg på noget. Et stempel er oftest brugt inden for den mere formelle verden, hvor det har været en måde at sætte sin signatur hurtigt på en masse dokumenter.

Men et stempel kan også bruges til meget andet. Som for eksempel at pryde papir, stoffer eller tapeter med bestemte motiver. Alt i alt er et stempel et smart værktøj til at sikre sig et ensartet udtryk.

Det moderne stempel er stadig populært

I dag bruger vi også i høj grad stempler til mange formål. Det er nemt for en virksomhed at anskaffe sig billige stempler af høj kvalitet, så varerne kan blive plastret til med et smukt logo.

Og de her stempler kommer i mange former. Der er den klassiske, hvor du manuelt skal trykke en form med blæk ned på materialet for at få stemplet dit logo eller navn derpå. Og så er der de mere moderne løsninger, hvor du for eksempel bare kan lade et stempel glide hen over materialerne, og så skal den højteknologiske mekanisme nok selv finde ud af stemple logoet.

Du kan også udsmykke dit hjem med et antikt stempel, som du kan finde på for eksempel Den Blå Avis. Hvis du vil finde mere inspiration til, hvordan du pryder dit hjem bedst med et stempel, kan du læse flere bolig artikler her.