Du behøver ikke at lægge nyt gulv for at få et nyt udtryk

Du kan nemlig nøjes med at få det slebet. Selvom dit gulv muligvis ser meget slidt ud, kan det nemt få nyt liv alene ved at blive slebet. Hvis du er i tvivl om hvor vidt dit gulv er for slidt til, at det kan redes, bør du rådføre dig med et firma, der arbejder med gulvslibning. Så får du en professionel vejledning til, om dit gulv skal skiftet eller om det kan redes med en slibning. Du kan for eksempel rådføre dig hos ncgulve.dk, hvis du bor i København eller omegn.

Giv et gammelt gulv nyt liv

Afslibning af gulve giver ikke bare gulvet sit gamle udtryk tilbage. Du kan nemt give gulvet et helt nyt udtryk, når det er blevet slebet. Du kan eksempelvis lakere eller male det, så det får et helt nyt liv eller udtryk end det gamle.

Du sparer en formue ved, at få slebet dine gulve frem for at få dem skiftet. Det kan altså godt betale sig at overveje, om man skulle få gulvet nedslebet frem for skiftet. Selv hvis du tænker, at gulvet efter en nedslibning ikke har mange år tilbage kan det være værd at snakke med en gulvsliber. Gulvsliberen kan nemlig ofte lakere gulvet på en måde, så det holder mange år efter slibningen og nærmest er som et nyt gulv.

Så hvis du gerne vil have et nyt gulv og samtidig spare penge, kan det altså godt betale sig at få det slebet i stedet for skiftet. I det lange løb vil det være en god investering, da dit gulv efter slibningen vil kunne holde mange år endnu. Derudover giver slibningen dig lov til, at give gulvet det udtryk som der passer bedst ind i netop dit hjem.