Hold dit eget loppemarked og uddel flyers i lokalområdet

Loppemarkeder er noget som altid har været populært, dog er der set en stor stigning af loppemarkeder over det seneste årti.
Dette kan blandt andet skyldes at der er kommet mere fokus på genbrug og hvor stor betydning det egentlig har for miljøet, når vi genbruger noget i stedet for at gå ud og købe noget spritnyt.
Man kan typisk også finde nogle helt unikke fund på loppemarkeder, så man har mulighed for at pryde sit hjem med noget, som man ikke ser i alle hjem, så ens hjem på en måde også bliver unikt.
Et loppemarked er også en god mulighed for at få ryddet ud i gemmerne, og komme til bunds i alle ens ting og sager. Dette giver ofte mere plads i boligen eller skuret, og det er jo med at få udnyttet alle de kvadratmeter som man har til rådighed.
Får man solgt lidt på et loppemarked, kommer der også penge ind til nye ting og det bliver lige pludselig en relativ nem og billig måde at forny sit hjem på.

 

Hvordan spreder man budskabet?

Vælger man at afholde et loppemarked, kræver det jo at der kommer nogle kunder og køber ens ting, ellers har man bare luftet sine ting.
For at der kommer nogle kunder, skal der noget markedsføring til – også til et garagesalg.

Vælger man at holde et loppemarked i ens lokalområde, kan det være en god ide at få lavet nogle flyers, som man kan dele ud og eventuelt ligge i folks postkasser.

Det kan samtidig være en god ide at få lavet nogle skilte, som der kan stilles op ude på vejen, disse skilte skal indikere at der er loppemarked og eventuelt med åben/lukke tider på, så folk ikke kommer forgæves.

 

Hvordan kan man holde et loppemarked?

Et loppemarked kan se ud på mange forskellige måder og det kan variere meget i størrelse.

Skal man selv afholde et loppemarked, og kan man ikke få andre med på ideen, kan det være en god ide at benytte fx ens forhave til det og stille sine ting ud – dette kræver selvfølgelig noget godt vejr. Gør man dette, kunne man benytte sig af ideen med at uddele flyers i nærområdet.

Der findes også rigtig mange loppemarkeder som allerede er oppe at køre og hvor man blot skal booke en stand, komme med sine ting og få indrettet standen.
Sælger man noget bestemt på ens stand, fx et bestemt mærke eller noget sjældent kunst, kan det også være en god ide at få det budskab ud, til det lokalområde som loppemarkedet er placeret ved. Nogle af disse loppemarkeder, tilbyder også at man må have flyers liggende ved kassen – som blandt andet kan indeholde billeder og forklaring af ens kunst, samt hvis man har en hjemmeside, hvor der er større udvalg en på ens stand, kan dette være en god ide at få den skrevet ind i flyeren, så interesserede har let adgang til ens varer.

Har du brug for hjælp til at lave en flyer?

Har man brug for hjælp til at få designet og trykt sin flyer, kan det være en god ide at kontakte BR Offset, da de er eksperter på området.