Hvilke gulvfliser passer bedst til dit hjem?

Når du skal vælge nye gulvfliser, så er det en god idé at tænke over, hvordan du gerne vil have dit hjem til at se ud. Vil du have fliser der er nemme at gøre rene, fliser der er varme at gå på eller fliser der er nemme at montere? Uanset hvad dine behov er, så er der gulvfliser, der passer til dig. Her får du inspiration til nogle af de mest populære gulvfliser, så du kan finde de fliser, der passer bedst til dig og dit hjem.

Gulvfliser til badeværelset

Badeværelset er et af de rum, hvor det er vigtigt med fliser, der er nemme at gøre rene. Du kan derfor med fordel vælge fliser, der er glatte og nemme at gøre rene. Du kan også vælge fliser med en overflade, der er nemme at vaske, så du kan være sikker på, at dit badeværelse altid er rent.

Gulvfliser til gangen

I gangen er det ofte en god idé at vælge fliser, der er nemme at gå på. Dette er fordi det er et af de rum, hvor der er meget gennemgang, og det kan være svært at undgå at få gulvet vådt eller mudret. Du kan derfor med fordel vælge fliser, der er nemme at stryge en klud hen over, så du ikke skal stå med den helt store spand med vand og sæbe, hver gang man skal ud og ind ad hoveddøren

Gulvfliser til køkkenet

Et tredje sted, som de fleste vil vælge at lægge gulvfliser, og som vi også selv vil anbefale at lægge gulvfliser, er køkkenet. Her kan det være nemt at spilde på gulvet, hvilket igen gør at det er vigtigt at have fliser, der er nemme at gøre rene.

Hvilke slags gulvfliser kan du med fordel overveje?

Hvis du er i gang med at bygge et nyt hus eller renovere dit nuværende hus, så er der en række forskellige slags gulvfliser du kan vælge imellem. Her er nogle eksempler på nogle af de mest populære:

  • Klinker
  • Trælook
  • Betonlook
  • Marmor
  • Keramiske gulvfliser
  • Keramiske klinker
  • Dekorfliser – Hvad koster de? – Det er svært at vurdere hvad de forskellige slags gulvfliser koster, da det afhænger af kvalitet, størrelse og mærker. Hvis du er interesseret i at finde ud af præcist, hvad de forskellige gulvfliser koster, så kan du med fordel kigge på forskellige forhandlere for at få lidt inspiration.