Sådan får du styr på den dårlige lugt fra kloaken

Dårlig lugt fra kloaken er enhver husejers værste mareridt. Du kan gøre huset rent nok så mange gange, men hvis der er problemer med kloaken, vil der altid være en dårlig lugt derhjemme, ligemeget hvor mange timer du lægger i den daglige rengøring. Sørg derfor for at komme problemet til livs, der hvor problemet rent faktisk er opstået: nemlig kloaken. Her er vores tips til, hvad du kan gøre for at få bedre duft i dit hjem, hvis du kæmper med kloak problemet.

 

Hæld klorin i afløbet

Selvom klor godt kan give hjemmet en duft, der minder om et badeland, så er det bestemt at foretrække fremfor ulækker lugt af kloak i hjemmet. Du kan derfor med fordel hælde lidt klor i dit afløb, i de perioder hvor stanken sniger sig ind. Klor renser og dræber de nærliggende bakterier, der kan forårsage lugten, og så giver det den karakteristiske ”friske” luft, som vi kender fra badehallerne.

 

Få professionel hjælp

Hvis klor i afløbet ikke er nok til at afhjælpe dit problem, så kan du også få professionel hjælp til håndtering af din kloak. Det er ikke nogen skam at få professionel hjælp til at komme problemet til livs – det er det til gengæld, hvis du ikke gør noget ved det, og lader dit hjem lugte af kloak. Sørg derfor for at få kontaktet en professionel, der kan rykke ud med en højtryksspuler og andet professionelt udstyr, så du kan få den ulækre lugt væk fra dit hjem.

De professionelle gør hvad der skal til for at få renset din kloak, og dermed få stanken ud af dit hjem. Bedre bliver det ikke, og så kan du også invitere venner og familie over, uden at skamme dig eller være pinligt berørt over din kloak situation.