Spisestuen trænger til nyt liv

At spise sammen bringer en familie tættere sammen. Der er et fællesskab omkring mad, hvilket er, hvorfor spisestuen er et af de vigtigste rum i hjemmet. Derfor er det også vigtigt at have en spisestue, som passer til jeres familie. Her kan du læse mere om, hvordan du puster nyt liv i din spisestue.

Find plads til alle

Der skal være plads til, at alle kan sidde sammen om bordet, når I skal spise. Selvfølgelig skal der kunne være plads til familien, men det er også rart at kunne have plads til flere. Så er I sikre på, at der også er plads til, at I kan have gæster på besøg. Det kan være, når dine børn har venner på besøg, eller måske når I skal fejre fødselsdag. Hvis I ikke vil have et kæmpe spisebord til hverdag, kan I overveje at investere i et spisebord med udtræk. På den måde kan I justere på bordets størrelser, når I har brug for ekstra plads.

Find behagelige spisebordsstole

I hverdagen bruger man ikke nødvendigvis så meget tid ved spisebordet, når man spiser, men derfor må man gerne sidde godt. Det er også rart at kunne sidde godt ved bordet, så man kan lave lektier eller arbejde ved et større bord. Når I har folk på besøg til middag, kan man ende med at sidde om spisebordet i mange timer. Her er det især vigtigt med en ordentlig spisebordsstol, som der er behagelig at sidde i.

Invester i et smuk stel

Når man skal fejre en fødselsdag eller holde jul, er det rart at kunne dække et smukt spisebord. Det kan man sagtens gøre med sine normale hvide spisetallerkner, men det bliver ekstra specielt, når stellet er ekstra fint. Især Royal Copenhagen har i mange året været det fineste service, man kunne finde på markedet i Danmark. Udover at være smukt i et vitrineskab, så bliver et opdækket bord yndigt med matchende tallerkner. Køb dit musselmalet porcelæn her. Noget af de mest populære porcelænsstel fra Royal Copenhagen er den musselmalet halvblonde. Designet er tegnet af Arnold Krog. Du kan både få stellet som spisestel og kaffestel. Det gør det perfekt til et helt middagsselskab, hvor der både er aftensmad og dessert. Eller med de smukke blonder, hvis du vil have noget anderledes end halvblonden. Helblonde er ligeledes tegnet af Arnold krog. Her har tallerknerne en kant inspireret af blonder med en bølger og huller.