Få et personligt og historisk hjem

Der findes mange måder at gøre sit hjem personligt og hjemligt på. Men hvorfor ikke gøre hjemmet historisk og majestætisk nu hvor du er i gang? Her i artiklen finder du inspiration til hvordan du kan indrette dit hjem med hjælp fra antikke emblemer.

Skab en historisk tidslomme med emblemer

Der er mange måder at skabe sig en historisk tidslomme i hjemmet på. En af måderne er ved at bruge gamle emblemer, klik her.

Emblemerne kan være hvilken som helst type. Måske du har nogen, der er gået i generationer i familien? Måske en af dine forfædre har fået tildelt et emblem? Men der behøver altså ikke at være en dybere familiær mening bag. Måske du blot synes, at de er flotte og ville pynte flot i dit hjem.

Det kan også være, at der er en begivenhed eller en historisk hændelse som du finder interessant, og kan være heldig at finde et emblem med. Det er dog ikke kun i Danmark at disse kan erhvervs. Læs mere om udenlandske antik-fund her.

Sådan kan emblemer bruges i indretningen

En af måderne hvorpå du kan fremvise emblemerne, er ved at sætte dem op på en opslagstavle. På den måde kan du se emblemerne pynte på væggen.

Hvis du ikke er til væg-idéen kan du have emblemerne til at ligge på en flot bakke. Her kunne du eventuel have en træbakke, en marmorbakke eller en stålbakke, hvorpå emblemerne kan pynte.

Der er altså flere måder hvorpå du kan bruge emblemerne som pynt eller minder i dit hjem. Hvad end du er til den ene eller anden idé, så får emblemerne nyt liv, ved ikke at ligge gemt i skuffen eller smykkeskrinet, som de måske ellers har gjort de sidste mange år.

Hvis du endnu ikke ejer nogen emblemer, så kan du være heldig at finde nogen i genbrugsbutikker eller på hjemmesider for second-hand-shopping.