Få renset dine tagrender professionelt

Det er ikke ligefrem en af de ting, som vi har allermest lyst til at sætte penge af til, men det gør det ikke mindre vigtigt. Tagrenderne på alle huse og bygninger skal renses, og ejer du et eller flere store huse, er det ikke altid helt lige til. Heldigvis er det heller ikke så svært eller så dyrt, som mange frygter. Hos Grønt og Gråt får du renset tagrender helt op i en højde af 20 meter, uden brug af dyre stilladser, og til en ganske overkommelig pris.

Sådan renses tagrender professionelt

Det sjællandske firma Grønt og Gråt benytter sig nemlig af en helt særlig men også meget simpel metode. De støvsuger simpelthen din tagrende. Det er selvfølgelig ikke med en gammel Nilfisk, men med en specialdesignet og meget kraftig støvsuger der kan nå helt op i tagrenden og suge både blade, grene og fastgroet mos op. Skulle der ligge større objekter så som tennisbolde eller nedfalden tegl, så ryger det også med. Alt det som ellers langsomt vil få din tagrende til at flyde over, hvilket kan give katastrofale følger.

Støvsugeren er også udstyret med et lille kamera, så både du og folkene hos Grønt og Gråt kan se, at alt er som det skal være og bliver efterladt i perfekt stand. Er du tilfreds med arbejdet, så er det bare med at få lavet en aftale om løbende vedligehold, så du ikke skal tænke på det igen og ikke risikerer at glemme det året efter.

Hvis du undlader at rense tagrender

Det er nemlig nemt at glemme og da også fristende at springe over, hvis du ikke umiddelbart har nogle problemer med overfyldte tagrender. Her er det dog vigtigt at huske, at tagrenderne kræver vedligehold for at holde, og at det er svært at rette op på skaderne, hvis du venter, til de er sket. Hvis først vandet begynder at løbe ud det forkerte sted, kan det medføre skader på taget, huset og fundamentet.

Pludseligt står kælderen i vand, fundamentet er fyldt med sætningsskader, og tagkonstruktionen begynder at rådne væk. Dette er så absolut ikke en situation, som nogen har lyst til at finde sig selv i, da forsikringen ikke dækker noget som helst. Det er nemlig dit eget ansvar at vedligeholde tagrender.

Grønt og Gråt dækker hele Sjælland

Firmaet Grønt og Gråt dækker hele Sjælland, hvor de udfører tagrensning for både private samt ejerforeninger, andelsboligforeninger, virksomheder og det offentlige. Foruden rensning af dine tagrender, kan de også være behjælpelige med algebehandling af tag eller fliserens, hvis ejendommen trænger til en kærlig hånd. Alger og mosbelægninger er skadelige for de fleste af vores bygninger, og her er det også en god idé at komme problemerne i forkøbet.

Bor du ikke på Sjælland, findes der lignende firmaer på både Fyn og Jylland, der også dækker de små øer. Tagrenderensning er vigtig, uanset hvor du bor. Bor du ikke tæt ved eller under store træer, vil dit behov selvfølgelig være mindre, men det er stadig vigtigt at få renset tagrenderne for mos og ukrudt.