Madlavning er ikke altid kun sjov

Madlavning i de danske hjem er blevet en mere og mere almindelig ting for begge parter, i tidernes morgen havde man den kulturelle måde at lave mad på hvor det var manden der arbejdede og kvinderne der stod for maden, dette har ændret sig de seneste 50 år og derfor er det vigtigt at vi i denne artikel sætter fokus på at give vejledning til begge parter, da kvinderne har stået for madlavning de mange tidligere år er det gået igennem generationer at de har fået viden omkring et køkken, det er meget vigtigt at man ved at madlavning faktisk står for meget fugt i et køkken, når du koger din pasta kommer der meget fugt på væggen det er dog ikke kun ved pasta kogning men også al anden form for madlavning hvor man varmer råvare op, dette fugt i samarbejde med dårlig udluftning kan i værste tilfælde føre til nogle meget slemme skimmelsvamps angreb derfor er det vores vision hos Ness at give vejledning til det danske folk så man kan begå sig mere fornuftigt i et køkken, derfor er vores råd at man lufter ud både mens man tilbereder mad men også efter endt madlavning så fugten i køkkenet får lov til at sive ud eller udtøre.

Emhætter er vigtigere end man tror

Mange danske hjem er ikke udstyret med emhætter eller er udstyret med en emhætter der er dateret 15 til 20 år tilbage, det er dog vigtigt at man får sig en moderne emhætter der til til formål både at filtrere den luft der går igennem men også en der er med til at tage godt fat i fugt så du i samarbejde med udluftningen også har den maksimale effekt af udluftning, emhætter er ikke som mange tror kun til at fjerne lugt men vi mener dens vigtigste funktion faktisk er at fjerne fugt.

Det du ikke vidste
Hvor mange danskere går egentlig ikke og tror at indeklima kun handler om at holde røg og giftige dampe ude, derfor er denne artikel skrevet med det formål at danskerne kan blive mere bevidste omkring de usynlige faktorer og uskyldige handlinger vi fortager os uden egentlig at vide hvilke konsekvenser de har og kan få for vores boliger.
Denne artikel er også skrevet med henblik på at informere danskerne omkring vores køkken vaner så vi fremover passer på vores hjem og vores familie så de ikke bliver ofre for dårlig indeklima.