Passer et fodboldbord ind i det moderne hjem?

Bordfodbold er kommet for at blive. Det er et populært spil, som har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet, hvor de første udgaver så dagens lys blandt medlemmer af det engelske aristokrati og jet-set. Allerede dengang var almindelig fodbold begyndt at blive en populær sport i samfundets højere lag, og at omdanne den populære sport fodbold til en indendørsversion på et bord var en naturlig udvikling.

 

Derfor kan man med en hvis ret sige, at bordfodbold til alle tider, hvor spillet har eksisteret, i den grad har været og er en tidssvarende hobby!

 

Om man vil købe et fodboldbord til at stille op i sit moderne hjem, er selvfølgelig en smagssag. Det afhænger også af, hvor meget plads man har i hjemmet, størrelsen på ens pengepung samt hvor meget, man regner med at komme til at bruge det.

 

Indret hjemmet med et designerfodboldbord

Det kan være, at du går rigtig meget op i indretningen af dit hjem. Du har måske endda skønne og stilfulde designermøbler til at accentuere indretningen af dit hjem efter minimalistisk, skandinavisk forbillede. Du har måske parketgulve af fyrretræ eller eg med dejlige tæpper ovenpå, som matcher dine smagfulde billeder, der hænger på væggen.

 

Passer et fodboldbord overhovedet ind i denne type hjem? Igen, så er det en smagssag og forskelligt fra person til person. Når det er sagt, så er det i højeste grad muligt at få et fodboldbord, der passer ind i indretningen af lige netop dit hjem.

 

Det er nemlig typisk muligt enten at skrive direkte til forhandleren eller producenten af bordet og få fremsendt et specialfremstillet bord lige efter dine specifikationer eller at shoppe online og købe et bordfodboldbord i en webshop, der har lige netop det design og den stil, som gerne vil have.

 

Det er således muligt at få fodboldborde til hjemmet som er fremstillet i materialer så forskellige som glas, plastik og massivt træ! Dybest set er det kun din fantasi og dine ambitioner og ønsker til bordet, der sætter grænsen, særligt hvis du er villig til at betale prisen for et specialfremstillet bord.

 

Andre typer af fodboldborde til hjemmet

Det er fuldt forståeligt, hvis ikke du vil betale meget mere end et par tusinde kroner for et fodboldbord. For så lidt som 5000 kroner kommer du faktisk også ret langt og får et bord i semiprofessionel kvalitet.

 

Fodboldborde i denne prisklasse til det moderne hjem vil typisk være af mærket Garlando eller Roberto Sport. Dette er italienske borde, som er kendetegnet ved at have en glasplade, som man spiller på.

 

Der er mange forskellige standarddesigns for denne type af borde, og du kan således nemt finde et bordfodboldspil, der i farven og stilen passer ind i lige netop dit hjem – og til stor glæde for dine venner og din familie!