Sådan indretter du dit hjem med møbler, som aldrig forgår 

Når du flytter ind i din lejlighed, vil du gerne indrette, så hjemmet føles som dit. Derfor er det vigtigt, at du vælger nogle møbler, som omfavner det indtryk, som du har selv har af dit hjem. Men når man indretter, kan man med fordel også kigge på, hvordan ens møbler kan bruges på flere måder og i flere år, så man ikke konstant skal forny alle sine møbler. 

 

Et moderne og klassiske spisebord

Man kan med fordel vælge et spisebord, som er tidløst, moderne, men samtidig klassisk, som ikke vil forgå. Et spisebord skal nemlig gerne have et stilrent look, som passer ind i både køkken og stue, så man får muligheden for at rykke rundt løbende. Det gode ved et klassisk spisebord er også, at du til enhver tid kan forny lamper og stole omkring bordet for at skabe et andet udtryk.

 

Et spisebord 3800 er et spisebord, som netop kan tjekke alle disse kvaliteter af. Spisebordet er nemlig helt klassisk og stilrent med sin MDF-bordplade og eg- eller bøgetræs bordben, som gør at bordet kan passe ind i hvilket som helst rundt. Derudover kommer det i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge lige nøjagtigt det bord, som passer dig og dine behov i hjemmet. Dog fås bordet ikke kun i en standardmodel, men du får også mulighed for at sætte dit eget præg på det. Du kan nemlig selv vælge om bordpladen skal være Soft White, Glacier, Fog, Natural, Beech eller Elegant Oak. Med en bordtykkelse på kun 27 mm er der plads til en hvilken som helst stol, som med garanti vil smelte perfekt sammen med det stilrene bord.

 

I nogle lejligheder er pladsen trang og det handler om at få optimeret bedst muligt ens indretning, så rummene får en sammenhæng, hvor de nærmest smelter sammen til ét. Derfor er det også en fordel at have køkken og stue i ét rum. Og her kan dette spisebord passe helt perfekt, fordi det er så let at sammensætte med hvilket som helst andet møbel. Ligegyldigt om du vælger et prangende sofabord, en kæmpe stor sofa eller en gammel antik lænestol, som skal stå i hjørnet, vil dette bord passe ind. Derudover er bordet ikke spor tungt, så det er let at flytte rundt på, hvis nu man får brug for at omrokere, når der fx kommer mange gæster i hjemmet eller der skal være plads til en stor luftmadras midt i stuen til overnattende gæster. Bordet er let at tilpasse og falder let i ét med miljøet.

 

Møbler der holder hele livet – og til enhver lejlighed

I dag er spisebordet ikke længere bare bordet, hvor vi befinder os, når vi skal spise. Det er også blevet bordet, hvor vi spiller spil, laver lektier og for mange har en hjemmearbejdsplads. Der skal være plads til hele familien og enhver situation, hvorfor det er vigtigt, at man vælger et spisebord, som er skabt i et slidstærkt materiale. Bordet skal kunne holde til at blive brugt til alle hverdagens små, såvel som store, begivenheder og situationer. På et spisebord skal der være plads til både computere, malebøger og brætspil. Og bare fordi man tænker praktisk, behøver man absolut ikke gå på kompromis med design og funktionalitet.

Måske du har fundet den lejlighed, som du skal bo i resten af dit livet eller måske så ved du, at det kun er for en stund, at du skal bo netop her. Er det kun for en stund, er det rart at have investeret i nogle møbler, som vil kunne fungere i hvilket som helst hjem og som vil kunne holde i mange år. Skal du have møbler, som holder hele livet, kan du finde en række forhandlere her.