tips til indretning

Tips til alternativ indretning med magneter

Her på JAH’s Design & Boligmagasin interesserer vi os meget for indretning – hvilket nok giver sig selv. En stor del af vores tid går dog også med, at finde alternative måder, at indrette sit hjem på.

I den forbindelse er vi faldet over mange forskellige ting, der kan bruges i indretningen af boligen – ting som man måske ikke lige ville have overvejet.

I denne artikel har vi valgt, at fokusere på magneter. Ja, du læste rigtigt. De klassiske magneter, som har en lang række forskellige formål, men som ofte bliver brugt på køleskabet, for at holde styr på forskellige noter, børnenes tegninger og lignende.

Men magneter kan altså bruges til andre ting.

Du kan også læse mere om smart indretning her.

Vores tips til brug af magneter

Skal du have billeder op på væggen, men er træt af søm og skruer, der skal sidde præcist og i vatter, før det ser pænt ud? 
Til ophægning af billeder kan du nemt benytte magneter i stedet. En selvklæbende magnet kan nemt sættes på væggen hvorefter billedet kan hænges herpå. Er man træt af placeringen rykker man de blot rundt, så det passer perfekt ind i indretningen.

Hvad med en smart magnetisk bluetooth højtaler?
Har du flere overflader i hjemmet, der er lavet i metal, så kan du købe en smart lille bluetooth højtaler, der har en magnetisk bagside. Det betyder at du nemt og hurtigt kan rykke den rundt, så du får lyd i det lokale som du befinder dig i.

Kvalitets Magneter

Hvis du har andre spændende idéer til brugen af magneter i indretning, så tøv endelig ikke med, at kontakte os. Vi vil elske at høre mere om dine magnetiske løsninger.

Søger du et sted, hvor du kan finde en lang række forskellige magneter, så kig på Larko Magneter A/S. De har et kæmpe udvalg i alverdens former og til mange forskellige formål.